Najava: Obilježavanje 25. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi

U gradu Đurđevcu ove će se subote, 22. listopada 2016. godine svečano obilježiti 25. obljetnica podravskih braniteljskih postrojbi.

Program obilježavanja započeti će u 10,00 sati polaganjem vijenaca za pale branitelje na mjesnim grobljima, a u 14,00 sati predviđeno je okupljanje svih branitelja kod utvrde Stari grad u Đurđevcu nakon čega će u 14,30 sati krenuti svečani mimohod branitelja od Starog grada do Trga Svetog Jurja koji će biti predvođen Počasno-zaštitnom bojnom.

U 14,45 sati održat će se kulturno-umjetnički program na Trgu svetog Jurja, misa za branitelje održat će se s početkom u 15,30 sati dok će druženje branitelja započeti u 16,00 sati.

Ovom prilikom, Koprivničko-križevačka županija, Grad Đurđevac, Općine Pitomača, Virje, Novo Virje, Ferdinandovac, Kalinovac, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Gola, Molve te Turistička zajednica grada Đurđevca pozivaju sve branitelje, sudionike Domovinskog rata i obitelji poginulih branitelja te sve žitelje Podravine na obilježavanje ove 25. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi.

plakat-a3-obljetnice-branitelji-jpg-resized

Služba ureda župana