NAJAVA: Nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 23. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

U razdoblju od 11. do 13. rujna 2015. godine održat će se najveći hrvatski poljoprivredni sajam – 23. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, na sajamskom prostoru u Gudovcu. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam tradicionalno okuplja velik broj izlagača uz kontinuiran rast broja posjetitelja.

U okviru Sajma održat će se i 7. po redu Sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma LOREKO te najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – Državna stočarska izložba na kojoj će se izložiti najkvalitetnija grla goveda simentalske i holstein pasmine te konji, ovce, koze, svinje, perad i pčele. Najmlađi članovi iz stočarskih obitelji će uz pratnju roditelja pokazati vještine u predvođenju teladi na Bambino kupu.

„PORA“ Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica organiziraju i financiraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na Sajmu u Gudovcu. Na ukupno 54 m² zatvorenog i 65 m² vanjskog izlagačkog prostora predstavit će se 24 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izložiti svoje proizvode: metalnu galanteriju, poljoprivrede strojeve, zaštitna sredstva, ekološka gnojiva te proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava kao što su med, voćna vina, rakije, suveniri i dr.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam, a posebno zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije na sajmu.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.