Najava: 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije od 12. do 14. studenoga u Križevcima

U Križevcima će se od 12. do 14. studenoga ove godine na otvorenom prostoru na trgovima J.J. Strossmayera i A. Nemčića održati 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, uz suglasnost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Sajam će biti otvoren od 9 do 17 sati, a odvijat će se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, kao i preporukama nacionalnog Stožera civilne zaštite. Posjetitelje i izlagače molimo da se ponašaju odgovorno i štite vlastito zdravlje i zdravlje drugih.

Epidemiološki okvir Sajma određuje pravila da se izlagači nalaze u zasebnim kućicama, uz obvezne COVID potvrde, pridržavajući se propisanog razmaka, a obvezni su koristi i maske za lice te slijediti druge epidemiološke preporuke. Provođenje epidemioloških mjera nadzirat će angažirana zaštitarska tvrtka u suradnji sa nadležnim gradskim Stožerom civilne zaštite.

Sajam će biti isključivo prodajnog karaktera, a za vrijeme trajanja manifestacije neće biti organizirani dodatni programi i sadržaji kojima bi se poticalo na veće okupljanje i zadržavanje građana na jednom mjestu.

Na ovoj tradicionalnoj gospodarskoj manifestaciji u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i partnera očekuje se sudjelovanje 63 izlagača, a svečano otvorenje na rasporedu je sutra (u petak), 12. studenoga u 11 sati na Trgu J.J. Strossmayera. Neposredno prije otvorenja u križevačkoj Gradskog upravi potpisat će se Sporazum o suradnji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale iz Slovenije.

Sajam je prilika za predstavljanje županijskog gospodarstva, stvaranje novih poslovnih kontakata, ali i za podršku domaćim poduzetnicima i obrtnicima kupnjom njihovih proizvoda.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u organizaciji manifestacije sudjeluju i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, koja je i nositelj tehničke organizacije Sajma, Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna  razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Veselimo se Vašem dolasku na 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije i pozivamo Vas da kupnjom proizvoda naših poduzetnika i obrtnika podržite njihove djelatnosti i tradiciju sajmovanja!

Služba ureda župana