Naj žena Nadica Ivančan organizirala večer zahvale

Tradicionalnu večer zahvale na obiteljskom imanju Sekuline organizirala je nositeljica lente Naj žene Koprivničko-križevačke županije za 2015. godine na Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije Nadica Ivančan sa svojom obitelji – suprugom Ivanom, kćeri Ivanom te sinovima Matejom i Tomislavom.

Večeri je prisustvovao općinski načelnik Zdravko Ivančan, koji je naglasio važnost ovog projekta te uz čestitke izrazio i zadovoljstvo što je naj žena iz Molvi pa će se iduće godine Festival održati u općini Molve.

Najzena_Ivancan_Sekuline_14112015_027U ime Koprivničko-križevačke županije te župana i organizatora Festivala žena iz ruralnog područja nazočne je pozdravila predsjednica županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić. Zahvalila je naj ženi Nadici Ivančan i njezinoj obitelji za organizaciju večere i druženja, kao i za podršku na Festivalu. Izrazila je zadovoljstvo i zahvalnost svim sudionicama Festivala te naglasila važnost ovoga projekta, kao jedinstvenog za afirmaciju žena naše Županije. Pozvala je sve nazočne da promoviraju Festival i da aktivno rade na animiranju žena, kako bi se kandidirale za idući Festival. Povjerenstvu kao organizatoru priredbe, važno je da žene budu zadovoljne i da se druže, ali i pomažu jedna drugoj u svemu što čini njihove živote, te da njeguju prijateljstva, koja su se razvila nakon Festivala naglasila je Verica Rupčić.

Naj žena Nadica Ivančan zahvalila je svima na dolasku te naglasila da sa svim kandidatkinjama dijeli sreću sudjelovanja u ovom vrijednom projektu, a veseli je i period stvaranja novih prijateljstava i predstojeća zajednička druženja. “Posebno me je veselilo i bila mi je velika čast već samo sudjelovanje na Festivalu, gdje sam predstavljala svoju obitelj, ali i svoju općinu Molve. Osvojena lenta mi je poticaj za daljnji rad, veliko je priznanje meni osobno, ali i mojoj obitelji, koja mi je velika podrška. Velika je to čast, ali i obveza opravdanja ukazanog mi povjerenja, kao i promoviranja ovoga projekta te animiranja žena, koje će se kandidirati na idućim Festivalima.”- istaknula je Nadica.

Najzena_Ivancan_Sekuline_14112015_010Večeri i druženju su prisustvovale natjecateljice, predsjednica županijske Udruge uzorne seoske žena Ankica Paula Plečić te šira obitelj Ivančanovih i mnoštvo prijatelja.

Za veselu atmosferu su se pobrinuli tamburaši KUD-a Molve, u kojemu sviraju Nadičini suprug Ivan i sin Matej, uz koje se pjevalo i plesalo, a druženje je potrajalo do sitnih sati.

Predsjednica PZRS-a: Verica Rupčić

Foto: Dušan Tončić