Na Šoderici otvoreni novi smještajni kapaciteti

U petak 28. lipnja na jezeru Šoderica svečano je otvorena kuća za odmor Four Seasons vlasnika Gorana Tremskog čime je „podravsko more“ kao turistička destinacija dobila nove smještajne kapacitete. Otvorenju kuće za odmor, koja u četiri  moderno uređena apartmana nudi ukupno osam ležajeva, prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je tom prilikom istaknuo zadovoljstvo što Šoderica ponovno postaje omiljena turistička destinacija te poželio svim posjetiteljima da na Šoderici provedu ugodno ljeto uz sadržaje koje organizira Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Uz novouređenu kuću za odmor te osim postojećih privatnih smještajnih kapaciteta, na Šoderici će se uskoro službeno otvoriti i registrirati kamp za turiste. Dokumentacija i radovi u kampu su završeni, a očekuje se još samo provjera povjerenstva Ministarstva turizma.

Nakon otvorenja održan je i prigodan domjenak na kojem su uzvanici, među kojima su bili općinski načelnici, pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev te pripadnici gospodarskog i javno političkog života, razgledali smještajne kapacitete novog objekta koji će uvelike upotpuniti turističku ponudu Šoderice.

Služba ureda župana