Na redovnoj skupštini DVD-a Đelekovec usvojeni Prijedlog programa rada i financijski plan za 2019. godinu

U prostorijama Društvenog doma ”Pajo Kanižaj” u Đelekovcu  prošlog je vikenda održana 131. redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Đelekovec, kojoj je u ime Županije prisustvovao referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Đelekovec  broji 65 članova, a Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Đelekovec Marijan Posavec. Izvješće o radu Društva za 2018.g. podnio je zapovjednik Društva Zoran Mađerić, Izvješće o financijskom poslovanju za 2018.godinu blagajnik Slavko Samošćanec, Izvješće Nadzornog odbora podnio je Slavko Krumpeštar, a Izvješće Verifikacione komisije podnio je Ivan Paveli. Prijedlog programa rada i financijski plan društva za 2019.godinu podnio je zapovjednik društva Zoran Mađerić, a članovi Skupštine su jednoglasno prihvatili izvješća za 2018.godinu, kao i dokumente za 2019. godinu.

Uz referenta Škvorca koji je naglasio dobru suradnju Županije i Društva, okupljenima su se obratili i načelnica Općine Đelekovec Štefica Sirutka, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, zamjenik predsjednika županijske Vatrogasne zajednice Vladimir Piškor, direktorica tvrtke KL Protection Ivana Legemec te izaslanik JVP Grada Koprivnice Vladimir Kovaček.

Služba ureda župana