Na području županije zabilježena 22 nova slučaja bolesti COVID-19, na bolničkom liječenju 29 osoba 

Podsjećamo da se sutra, u subotu 16.10. provodi akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 u terminu od  8  do 12 sati u dvorani Srednje škole Koprivnica, Trg slobode 7, Koprivnica.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza na području županije potvrđena 22 nova slučaja bolesti COVID-19.

Trenutno su aktivna 272 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je 50 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 29 osoba.

 Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 9872 osoba. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 100 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus.

Podsjećamo da se sutra, u subotu 16.10. provodi akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 u terminu od  8  do 12 sati  u dvorani Srednje škole Koprivnica, Trg slobode 7, Koprivnica.

Na raspolaganju su cjepiva proizvođača Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson. Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, obavezno se moraju ponijeti osobna i zdravstvena iskaznica, a kod dolaska po drugu dozu cjepiva, potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prve doze.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije