Na području županije u posljednja 24 sata nije bilo testiranja na COVID-19 infekciju ni novooboljelih osoba 

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako na području županije u posljednjih 24 sata nije bilo izuzetih i testiranih uzoraka zbog sumnje na COVID-19 infekciju, a ni novooboljelih osoba od koronavirusa te se danas ne očekuju novi nalazi. U današnjem priopćenju za medije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske netočno su interpretirani osobni podatci o novooboljeloj osobi s obzirom da osoba ne živi na području Koprivničko-križevačke županije već na području Zagreba, gdje se i liječi. Riječ je dakle o osobi koja nije prijavila novo prebivalište iako više ne živi na području naše županije.

 Od početka epidemije ukupno su zabilježena 93 oboljenja COVID-19 infekcijom, a od bolesti uzrokovane koronavirusom ukupno su izliječene 72 osobe. Trenutno je u populaciji Koprivničko-križevačke županije još sedam osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na stanovnike da unatoč povoljnoj epidemiološkoj situaciji i dalje budu odgovorni te poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije