Na području županije potvrđeno pet novih slučajeva zaraze koronavirusom, na bolničkom liječenju četiri osobe

U nedjelju, 1.kolovoza u Koprivnici i Đurđevcu se nastavlja akcija cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je na području Koprivničko-križevačke županije nakon pristiglih nalaza potvrđeno pet novih slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 17 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je šest osoba, a na bolničkom se liječenju nalaze četiri osobe.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 8288 osoba. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 28 uzoraka sa sumnjom na koronavirus.

Podsjećamo da se sutra, u nedjelju 1.kolovoza nastavlja  akcija cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji prema rasporedu:

Lokacija: KOPRIVNICA, Športska dvorana Srednje škole Koprivnica, Trg slobode 7

8,00-13,00 sati            Pfizer 1. i 2. doza – Osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 04.07.2021.

U tom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva.

Lokacija: ĐURĐEVAC, Dvorana Strukovne škole Đurđevac, Dr. I. Kranjčeva 5

8,00-12,00 sati            Pfizer 1. i 2. doza  –    Osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 11.07.2021.

U tom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije