Na području županije potvrđeno 56 novih slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo 65 osoba

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza na području županije potvrđeno 56 novih slučaja bolesti COVID-19.

Trenutno je aktivno 620 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je 65 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 30 pacijenata. Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 210 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus.

U OB Koprivnica preminula je jedna osoba (1933.godište) s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.  Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 10933 osoba.

Jučer je u Koprivnici uspješno provedena akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 kojoj se odazvao ukupno 651 građanin.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

 

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije