Na području županije potvrđeno 33 novih slučaja bolesti COVID-19, Stožer apelira na strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera prevencije

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđeno 33 novih slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 145 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 13 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 14 osoba.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6421 osoba, tijekom jučerašnjeg dana izuzeta su 83 uzorka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus. Od početka pojave koronavirusa na području županije je testirano 24103 osoba.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije