Na području županije potvrđeno 16 novih slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo šest osoba

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđeno 16 novih slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 127 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je šest osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze 22 osobe. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus  (1933. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 potvrđena je kod 5790 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 105  uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije