Na području županije potvrđeno 15 novih slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo 26 osoba

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđeno 15 novih slučajeva bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 116 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 26 osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalazi 20 osoba. U OB Koprivnica preminule su tri osobe s pozitivitetom na koronavirus  (1930., 1954. i 1982. godište) koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge dijagnoze

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 potvrđena je kod 5805 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 67  uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

 

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije