Na području županije potvrđena tri nova slučaja bolesti COVID-19, na bolničkom liječenju šest osoba

Podsjećamo da je danas u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica, u vremenu od 8 do 12 sati, organizirano cijepljenje protiv bolesti COVID-19 za koje nije potrebna prethodna najava. Na punkt je potrebno donijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu radi evidencije.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena tri nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 12  slučajeva bolesti COVID-19, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalazi šest osoba.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 8191 osoba.

Podsjećamo kako je danas, u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica u vremenu od 8 do 12 sati organizirano cijepljenje protiv bolesti COVID-19  za koje nije potrebna prethodna najava. Na punkt je potrebno donijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu radi evidencije.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije