Na području županije potvrđena dva nova slučaja bolesti COVID-19

U dvorani srednje škole Koprivnica u tijeku je akcija cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su na području Koprivničko-križevačke županije nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka potvrđena dva nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 35 slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su dvije osobe, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 8274 osobe.

Podsjećamo kako je u dvorani srednje škole Koprivnica danas u tijeku akcija cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji. Cijepljenje se odvija u vremenu  od 8,00-13,00 sati  (Pfizer 2. Doza – osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 27.6.2021.) i od 14,00-18,00 sati (Moderna – osobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 19.6.2021. te svi zainteresirani za 1. dozu cjepiva)

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije