Na području županije potvrđen 21 novi slučaj bolesti COVID-19, ozdravilo 11 osoba

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđen 21 novi slučaj bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 111 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 11 osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalazi 37 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus (1930. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 potvrđena je kod 5861 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 109  uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus.)

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa.Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije