Na području županije četiri nova slučaja bolesti COVID-19, danas u koprivničkoj dvorani Srednje škole cijepljenje bez prethodne najave

U dvorani koprivničke Srednje škole u vremenu od 08 do 13 sati organiziran je punkt za cijepljenje gdje će se svi građani koji dođu moći cijepiti bez prethodne najave. Na cijepljenje je potrebno donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu HZZO-a.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su  nakon pristiglih nalaza na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena četiri nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 11  slučaja bolesti COVID-19, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 8182 osobe.

Podsjećamo kako Stožer  danas, u nedjelju,  27. lipnja u dvorani koprivničke Srednje škole u vremenu od 08 do 13 sati organizira punkt za cijepljenje gdje će se svi građani koji dođu  moći cijepiti bez prethodne najave.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije