Na koprivničkom Zrinskom trgu održana manifestacija Ribolovci svome gradu

Najveća ribička manifestacija Ribolovci svome gradu održana je u subotu, 19. ožujka po petnaesti puta na središnjem Zrinskom trgu u Koprivnici kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota. U svom obraćanju zamjenik Sobota zaželio je svim prisutnima dobrodošlicu te ugodno druženje na aktivnostima koje je organizirao Športsko ribolovni klub Koprivnica u suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije, dok je gradonačelnica Grada Koprivnice Vesna Želježnjak službeno otvorila manifestaciju.

Program manifestacije bio je bogat događanjima, a posjetitelji su mogli pratiti trideset ekipa koji se natječu u kuhanju fiš-paprikaša, ribljim specijalitetima, okušati se u pecanju šarana u velikom bazenu promjera 12 metara, razgledati izložene slike te kupiti ribički pribor.

Ovom manifestacijom želi se popularizirati ribolovni sport, ali i upoznati posjetitelje s turističkim potencijalima grada Koprivnice i okolice, a u sklopu manifestacije, u nedjelju 20. ožujka u Rasinji, održano je natjecanje ribolovaca  pod nazivom  „VII KUP GRADA KOPRIVNICE U ŠPORTSKOM RIBOLOVU“.

Služba ureda župana