Na godišnjoj skupštini članova Udruge Podravkinih i ostalih umirovljenika “Zlatna dob” predstavljene aktivnosti za naredno razdoblje

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar u utorak, 21. svibnja prisustvovali su godišnji skupštini članova Udruge Podravkinih i ostalih umirovljenika „Zlatna dob“ koja je održana u koprivničkom hotelu „Podravina“.

Zamjenik Ljubić pohvalio je Udrugu na aktivnostima koje provode, kao i predsjednicu Anicu Milek na brizi za umirovljenike, a pohvalama se pridružio i predsjednik Pintar, koji je ujedno podsjetio na edukativne tribine koje održava županijski Savjet za umirovljenike i starije osobe.

Na Skupštini usvojeni Godišnji izvještaj o radu za 2018. godinu, kao i Financijski te Revizijski izvještaj, kao i Plan rada i Financijski plan za ovu godinu. Što se tiče aktivnosti za 2019. godinu u planu su programi s poticanjem druženja umirovljenika te kreativnog, plesnog, literarnog i glumačkog izražavanja, kao i mogućnost učenja novih vještina. Kao dugoročni cilj žele ostvariti povezivanje umirovljenika s područja cijele Županija te bolju integraciju u lokalnu zajednicu.

U ime Grada Koprivnice, okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Služba ureda župana