Mariške proslavile 10 rođendan

U dnevnom boravku Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici preko 250 okupljenih članova i gostiju je u utorak 12. lipnja proslavilo 10. godišnjicu postojanja i rada Kluba za starije osobe „Mariška“. U prvom dijelu proslave održana je godišnja skupština Kluba „Mariška“ te je prihvaćeno financijsko izvješće i izvješće o radu za 2011. godinu.

Nakon izlaganja predsjednice Verice Šarlija prihvaćen je i plan rada za 2012., a bila je to i prilika da se okupljenima obrate i gosti i prijatelji Kluba: zamjenik ministrice socijalne politike i mladih Darko Ledinski te zamjenik župana Ivan Pal. Zamjenik ministrice je tom prilikom pohvalio rad Kluba i čestitao na brojnim uspješno provedenim aktivnostima i programima.

Zamjenik župana Pal pridružio se čestitkama te je istaknuo kako je budžet koji Županija izdvaja za rad Kluba usprkos financijskim problemima ostao isti. Rekao je i da ga veseli što to omogućuje da se uz razmjerno malo financijskih sredstava provode projekti koji poboljšavaju kvalitetu života starijih osoba.

Na kraju programa zahvalnice su uručene onima koji su za vrijeme prvog desetljeća pomagali Klubu, a posebnu zahvalnicu primila je Božica Nemet u ime bake Mariške.