Manifestacija županijske Turističke zajednice Country vikend na Šoderici dobio godišnju nagradu Simply the best

U okviru poslovno turističke burze PUT, u Gradcu je u petak 15. studenoga u hotelu Labineca održana svečanost dodjele godišnje nagrade Simply the best koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i časopis Way to Croatia.

 Među dobitnicima nacionalne godišnje nagrade je i manifestacija Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Country vikend na Šoderici koja je nagrađena u kategoriji manifestacija zabavno-rekreativnog sadržaja. Nagradu je ispred županijske Turističke zajednice primio viši stručni suradnik Krešimir Blažek.

Nagrada Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude dodjeljuje se u 6 kategorija (1. Ugostiteljstvo; 2. Manifestacije; 3. Putničke agencije; 4. Novi projekti; 5. Osoba, 6. Posebna priznanja), a ove godine na 21. dodjeli, nagrade je primilo 45 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora.

Plakete su dobitnicima uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

Izvor fotografije: Koprivničko-križevačka županija, TZ Koprivničko-križevačke županije

Služba ureda župana