Manifestacija Dani voća od 30. rujna do 1. listopada

Utvrđivanje programa i datuma održavanja manifestacije Dani voća Koprivničko-križevačke županije bila je glavna tema 1. sjednice Organizacijskog odbora održane u prostorijama Županijske uprave.

Ove godine, manifestacija koja je posvećena promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina te promicanju vrijednosti razvoja domaće proizvodnje održat će se od 30. rujna do 1. listopada 2016. godine na Trgu Svetog Jurja u Đurđevcu.

Prvi dan manifestacije održat će se stručna predavanja koja će biti vezana uz stočarstvo, a članovi Organizacijskog odbora predložili su da se do 10. rujna dostave teme stručnih predavanja s obzirom da će se krenuti sa tiskanjem pozivnica.

Na sjednici je dogovoreno kako će se svečano otvorenje manifestacije održati u subotu, 1. listopada s početkom u 10,00 sati nakon čega će se održati i prigodan kulturno-umjetnički program te proglašenje najuređenijeg izlagačkog prostora.

Pored toga, članovi Organizacijskog odbora dogovorili su obveze organizatora kao i izgled pozivnica te sadržaj kataloga koji će se izdati povodom održavanja manifestacije Dani voća.

Služba ureda župana