Lea Pavlović i Rok Jendrašic najbolji đurđevački sportaši u prošloj godini

Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca bila je organizator jučerašnjeg proglašenja najboljih sportaša Grada Đurđevca za 2020. godinu, a svečanosti u amfiteatru Park šume Borik prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Najboljom sportašicom proglašena je Lea Pavlović iz Rukometnog kluba Đurđevac, dok je titula najboljeg sportaša pripala Roku Jendrašicu koji je tada igrao za Nogometni klub Graničar, dok je sada član Ferdinandovca.

Najboljom ženskom ekipom proglašena je seniorska ekipa Šahovskog kluba Picok, a najboljom muškom seniori Kuglačkog kluba Graničar. Najboljim sportskim djelatnikom za prošlu godinu proglašen je Nikola Mihočka iz Šahovskog kluba Picok.

Zamjenik Ljubić čestitao je nagrađenima i nominiranima na svim uspjesima te im je požalio još mnogo odličnih sportskih rezultata. Manifestaciji su prisustvovali i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća Željko Lacković, pomoćnik glavnog tajnika Ureda za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora Hrvoje Balen, predsjednik đurđevačke Zajednice sportova Ivan Juričić i drugi gosti.

Služba ureda župana

 

Fotografije: ePodravina, podravski.hr