Zamjenik Sobota na 17. sjednici Skupštine LAG-a „PODRAVINA“

U srijedu 27. veljače u Kloštru Podravskom održana je 17. redovna sjednica Skupštine LAG-a „PODRAVINA“ kojoj je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota.

Sjednicu Skupštine vodio je predsjednik LAG-a Siniša Pavlović te pozdravio sve okupljene, a zatim se pristupilo radu po točkama usvojenog dnevnog reda. Podnesena su Izvješća za prethodnu godinu koja je izložio predsjednik Pavlović te djelatnice LAG-a, a važna tema rasprave sjednice odnosila se na usvajanje Izmjena Lokalne razvojne strategije LAG-a „PODRAVINA“ za razdoblje 2014.- 2020. godine. Sukladno izmjenama LRS-a donesen je i novi Pravilnik o izboru projekata Lokalne razvojne strategije LAG-a „PODRAVINA“, a donesena je i Odluka o pristupanju u članstvo LEADER Mreže Hrvatske te novi Pravilnik o zaštiti i nadzoru nad prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka. Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili sve točke dnevnog reda.

Na kraju radnog dijela sjednice, članovima i gostima obratio se zamjenik Sobota te pohvalio rad LAG-a „PODRAVINA“, a u svom govoru osvrnuo se na suradnju LAG-ova i Županije kroz projekte financirane od strane Županije i Saveza Alpe Jadran, kao i na daljnje mogućnosti u međunarodnoj suradnji koje se nude kroz takve projekte.

Služba ureda župana