Koprivničko „Podravsko sunce“ veselo proslavilo 56. rođendan

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ u četvrtak, 9. svibnja u dvorani Doma mladih u Koprivnici proslavio je 56. obljetnicu uspješnog djelovanja. Proslavi su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, predstojnik Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Tihomir Kvakarić te predstavnici Grada Koprivnice.

U svom govoru, zamjenik Ljubić uputio je pohvale zaposlenicima Centra i ravnateljici Radmili Popović da predanom radu, dok je korisnicima Centra poželio da uvijek budu ovako veseli i raspjevani.

Ravnateljica Radmila Popović zahvalila je svima koji su doprinijeli radu Centra na suradnji, dodavši kako će i nadalje svojim programima biti na usluzi korisnicima Centra, koje je pohvalila na svim postignućima.

Nakon prezentacije o najvažnijim projektima i aktivnostima Centra koji su se odvijali posljednjih godinu dana, proslava je nastavljena uz glazbu, ples i recitacije, a vrijedne je izvođače glasnim pljeskom podržala brojna publika.

Služba ureda župana