Koprivničko-križevačka županija predstavljena na sajmu u Münchenu

U Münchenu je od 4. do 6. listopada održan 14. po redu najveći europski sajam komercijalnih nekretnina i investicija „Expo Real 2011“. Uz brojne izlagače koji su izlagali u šest izložbenih paviljona, te 64.000 četvornih metara prostora, predstavljene i atraktivnosti ulaganja u hrvatsku Regiju Sjever. Priliku da se predstave iskoristile su tako Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Bjelovarsko-bilogorska i Koprivničko-križevačka županija te gradovi Lepoglava i Novi Marof, a skupni nastup organizirale su Poslovne zone d.o.o. u suradnji s Varaždinskom županijom i Hrvatskom gospodarskom komorom.

Na sajmu su predstavljene poslovne zone Koprivničko-križevačke županije, a našu Županiju u Münchenu su predstavljali zamjenik župana Darko Sobota i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalne djelatnosti Marijan Štimac. Potencijalnim investitorima i gostima dijeljeni su promidžbeni materijali – CD s detaljnim podacima o poduzetničkim zonama Podravine i Prigorja, zajednički promotivni materijali koji predstavljaju kompletnu Regiju Sjever te mogućnosti ulaganja u istu, kao i ostale informacije važne zainteresiranim ulagačima.

Tijekom sajma zamjenik župana Sobota susreo se s brojnim gospodarstvenicima i predstavnicima euroskih regija koji su se interesirali za prirodne resurse Podravine i Prigorja i uvjete ulaganja u poduzetničkim zonama naše Županije.