Koprivničko – križevačka županija partner 23. Zagorskog gospodarskog zbora

U sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini, Županijska komora Krapina i Radio Kaj u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko–zagorske županije, Krapinsko–zagorskom županijom i Gradom Krapinom organiziraju gospodarsku izložbu, 23. Zagorski gospodarski zbor.

Partner ovogodišnjeg sajma jest Koprivničko-križevačka županija, a pokrovitelji Zbora su i Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske te Ministarstvo gospodarstva Republike Hrvatske.

Najveće okupljanje i promocija gospodarstvenika u Hrvatskom zagorju održati će se u dvorani i vanjskim prostorima OŠ Ljudevit Gaj Krapina, od 10. do 12. rujna 2015.

Svoje usluge će promovirati i izlagati proizvode gospodarstvenici i obrtnici iz Zagorja, Grada Zagreba, osam kajkavskih županija te ostalih krajeva Hrvatske, kao i iz Slovenije i Mađarske.

Koprivničko – križevačka županija u suradnji sa Obrtničkom komorom KKŽ i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizirala je nastup četrdesetak izlagača (obrtnika, voćara, vinara, sirara, medara i mesara) na 30 m² prostora.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.