Koprivnička Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski proslavila 110. rođendan

Koprivnička Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski“ u četvrtak, 13. lipnja proslavila je svoj 110. rođendan, a čestitke povodom te važne obljetnice uputio je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je prisustvovao svečanom programu u Domu mladih.

Okupljenima se obratila ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec te poručila: „Pred nama je vruće ljeto. Reforma. Škola za život. Nove obveze. Svemu tome pristupit ćemo kao i do sada stručno, odvažno i bez straha. Imamo educirane i kompetentne učitelje, dugo godina stvarane dobre uvjete rada, potporu osnivača škole Grada Koprivnice, brojne prijatelje i partnere, suradljive roditelje. Naši nas izbori definiraju, a mi smo odabrali izvrsnost.

Što su sve radili u protekloj školskoj godini, učenici su prikazali kroz glazbeno-scenski program, a izabrani su i najbolji učenici škole: Klara Smiljanić, Rea Šijak, Natalija Kvakarić i Teo Čokonaj kao najučenik.

Dan škole obilježen je i sportskim igrama na igralištu škole i u dvorani „Branimir“, prodajnom izložbom Učeničke zadruge „Nemčićevi suncokreti“, premijerom animiranog filma „Bljak“ FVD „AniMravec“ i premijerom prvog filma FVD „DokuMravec“, „Zatočeni u školi“.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Koprivnica