Kluba za starije osobe „Mariška“ održao redovna godišnju Skupštinu Kluba

Povodom obilježavanja 17. godišnjice rada i djelovanja Kluba za starije osobe „Mariška“, u četvrtak 13. lipnja u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je redovna godišnja Skupština Kluba. Skupštini je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić te ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Vesna Križan.

Zamjenik Ljubić se uvodno obratio okupljenima pohvalivši dosadašnji rad Kluba naglasivši kako je Klub „Mariška“ jedna od najaktivnijih udruga u Koprivničko-križevačkoj županiji, koja kvalitetno radi na dobrobit umirovljenika i starijih osoba i koju će Županija rado i dalje podržavati.

Predsjednica Kluba Valentina Čadavec je zahvalila svim zaposlenicima, voditeljima i članovima na kvalitetnom i uspješnom radu tijekom 2018. godine, a Koprivničko-križevačkoj županiji i Domu na potpori i podršci, te se osvrnula na brojne projekte i programe koje je Klub uspješno proveo tijekom 2018. godine.

Na Skupštini je članovima Kluba podneseno Izvješće o radu za 2018., Financijsko izvješće te Izvještaj Nadzornog odbora za 2018. godinu. U sklopu obilježavanja Dana Kluba organizirano je sportsko natjecanje za umirovljenike i starije osobe, koji su se natjecali u pikadu, visećoj kuglani, nabacivanju kolutova, bacanju loptice u koš te stazi spretnosti. Zajedničko druženje nastavljeno je uz pjesmu i ples, a pobjednicima sportskog natjecanja uručene su diplome i nagrade sponzora.

Služba ureda župana