Kerekesh teatar održao konferenciju za medije povodom manifestacije 6. Ljeto na Šoderici

Na jezeru Šoderica danas je održana konferencija za medije povodom manifestacije 6. Ljeto na Šoderici koju organizira Kerekesh teatar. Uz glumca Jana Kerekeša koji je predstavio program, konferenciji za medije je prisustvovala pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev.

„Mislim da je ovo idealna prilika da se još više promoviramo, ovim putem zahvaljujem i Kerekeš teatru, ovo je šesta godina kako smo zajedno. Kako je krenula ideja od prve godine iz Turističke zajednice, njihove predstave su sjajno prihvaćene. Drago mi je da idu šestu godinu zaredom, bit će bogat program, vjerujem da će svi uživati“, rekla je Sočev.

Jan Kerekeš, Umjetnički voditelj i glumac Kerekesh teatra kazao je kako posjetitelje očekuje najatraktivnije ljeto od svih šest do sad, uz dvije premijere  autorskih predstava Imovina i Ringišpil, što je raritet kazališnih manifestacija diljem Hrvatske. „

Imamo predivnu publiku, najljepšu u ovoj županiji, samo neka nas vrijeme posluži i čeka nas jedno toplo, toplo ljeto „ kazao je Kerekeš.

 Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Općine Legrad od 9. srpnja do 9. kolovoza 2020, a predstave će se izvoditi na jezeru Šoderica. U slučaju lošeg vremena predstave će biti izvedene u dvorani DOMOLJUB u Koprivnici.

Ulaznice za predstave bit će u prodaji po cijeni od 40 kn.

LJETO NA ŠODERICI – RASPORED:

9.7.        UDAVAČE – HIT Teatar u 20:30 sati

16.7.      RINGIŠPIL – premijera – Kerekesh Teatar u 20:30 sati

23.7.      IMOVINA – premijera – Kerekesh Teatar u 20:30 sati

30.7.      POD HITNO NA HITNU – Kerekesh Teatar u 20:30 sati

9.8.        BIBI I BUBI – Kerekesh Teatar u 18:00 sati

9.8.        IZBORI VU GRUNTOVCU – KUD Gruntovec u 20:30 sati

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica i od 19:00 sati na ulazu prije predstave.

U pretprodaji će biti 90 ulaznica, a ulaznice su već u pretprodaji.

Izvor fotografije: epodravina.hr

Služba ureda župana