Kerekesh Teatar najavio nove predstave u sklopu „Ljeta na Šoderici“

U sklopu nadolazećeg „Ljeta na Šoderici“, na konferenciji za medije održanoj 14. lipnja na jezeru Šoderica, Kerekesh Teatar najavio je kako posjetiteljima priprema pet predstava koje će se održati u razdoblju od 29. lipnja do 24. kolovoza.

Manifestaciju su najavili izvršni producenti Kerekesh Teatra Ljubomir i Jan Kerekeš, predstavnik Udruge mladih Koprivnica Tomislav Jurenec, direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc te u ime partnera Općine Legrad predsjednica općinskog vijeća Snježana Kuzmić.

Program započinje 29. lipnja s predstavom “Ljubaf”, zatim 13. srpnja dolaze Drele i Vid Balog s predstavom “Pozdrav iz Remetinca”, dok će se 27. srpnja održati “Skupština” za koju je Ljubomir Kerekeš dobio nekoliko nagrada za ulogu Trpimira Oršuša. U novoj predstavi Kerekesh Teatra “Sve u tri…” glumi zvijezda serije “Zlatni dvori” Katarina Baban, a predviđena je za 10. kolovoza. Po prvi put u povijesti Šoderice 24. kolovoza održat će se i premijera predstave “Pokopaj me nježno”, komedije koja podrazumijeva pregršt smijeha i odličnu zabavu u gabaritima pučkog kazališnog izričaja.

Direktor Mihevc istaknuo je kako je uz pomoć predstava Kerekesh Teatra oživjela kulturna ponuda Šoderice, dok program „Ljeta na Šoderici“, uz predstave, nudi 22 manifestacije za svačiji ukus.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: epodravina.hr