Još desetak dana do početka 12. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

Organizatori 12. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije danas su u 08,00 sati u Maloj vijećnici Grada održali press konferenciju na kojoj su detaljno izložili program ovogodišnjeg OGS-a. Na sastanku su prisustvovali predsjednik Organizacijskog odbora Sajma, župan Darko Koren, direktor Sajma Darko Masnec, gradonačelnik Grada Branko Hrg te ravnateljica Križevačkog poduzetničkog centra Kristina Žohar.
Prema njihovim riječima, ovogodišnji Sajam bogat je raznolikim programom pa će se za svakog od posjetitelja pronaći ponešto zanimljivog. Na oko 4.000 četvornih metara zatvorenog prostora predstaviti će se više od 200-ak obrtnika i poduzetnika s područja cijele Republike Hrvatske.
Valja istaknuti kako je naglasak ovogodišnjeg Sajma na šumarstvu, pa će se u okviru toga po prvi puta u Križevcima održati i veliko natjecanje 25 ekipa privatnih šumovlasnika odnosno ukupno više od 100-ak sudionika u 4 discipline.

Prisutni su na sastanku naglasili kako je broj izlagača na ovogodišnjem Sajmu i veći od lanjskog, a u cilju privlačenja što većeg broja posjetitelja, ulaznica na OGS i ove će godine biti 15,00 kuna, a kupnjom istih, svaki posjetitelj ima mogućnost osvojiti glavnu nagradu Sajma – osobni automobil marke Chevrolet. Uz tu, organizatori su za posjetitelje osigurali još niz manjih nagrada i zanimljivosti. Cjelokupan program Sajma možete vidjeti ovdje.
Na kraju sastanka, prisutni su se zahvalili pokroviteljima i svim sponzorima ovog 12. OGS-a, a posebice Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva na značajnoj financijskoj potpori u iznosu od 250.000,00 kuna za organizaciju Sajma.

Više….