Jesenski ciklus emisija „PUTEM EUROPSKIH FONDOVA“

Poštovani,

obavještavamo vas da danas u 17.45 sati na Prvom programu HRT-a, možete pogledati prvu epizodu jesenskog ciklusa emisijePUTEM EUROPSKIH FONDOVA“. Emisija se ostvaruje u suradnji Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, Središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije (SDURF) i Hrvatske radiotelevizije.

Cilj emisije je gledatelje informirati i obrazovati o fondovima i programima Europske unije u RH, prikazati iskustva korisnika projekata financiranih sredstvima EU-a, rezultate projekata, dati informacije o otvorenim natječajima i upućivati gledatelje na relevatne web stranice.

U prvoj emisiji jesenskog ciklusa pogledajte:

  • Kako institut Plavi svijet iz Velog Lošinja uz pomoć fondova EU provodi zaštitu ugroženih morskih vrsta poput dobrih dupina
  • Kako se obrazovati i informirati o fondovima EU
  • Prilog o projektu prekogranične suradnje Hrvatska – BiH „Una – vrelo života“

Reprize emisija možete gledati ponedjeljkom oko 22.30 sati na Drugom programu HRT-a. Arhivu emitiranih epizoda možete pronaći i na web stranicama Delegacije i SDURF-a, 24 sata nakon emitiranja.

Također vam ovim putem želimo skrenuti pozornost na emisiju „Hrvatska uživo Euromagazin uživo“ koja će se emitirati u ponedjeljak, 26. rujna od 16.25 sati na Prvom programu HRT-a uživo iz Zadra. Ovo posebno izdanje i spoj dviju poznatih emisija posvećeno je obilježavanju Europskog dana jezika te će se u njemu naći mnoštvo zanimljivih gostiju, informacijama o jezicima u EU-u i projektima u Zadarskoj županiji financiranim od strane Europske unije.