Javni poziv za predlaganje projektnih ideja u području razvoja ljudskih potencijala – zapošljavanje i tržište rada kroz Projekt tehničke pomoći “Lokalna partnerstva za zapošljavanje-Faza 3”

Cilj ovog poziva je prikupiti projektne ideje u području razvoja ljudskih potencijala koje se odnose na poboljšanje uvjeta na tržištu rada. Vlastitu ideju može predložiti bilo koja institucija, privatna tvrtka ili nevladina organizacija sa područja Koprivničko-križevačke županije, uz napomenu da se unutar ovog poziva ne traži podnošenje gotovih projektnih prijedloga, već projektnih ideja.

Svrha poziva je procijeniti kapacitet Županije za apliciranje projektnih prijedloga na području Strategije razvoja ljudskih potencijala.

Projektne ideje prikupljene kroz ovaj Javni poziv procijenit će stručnjaci za tehničku pomoć u projektu “Lokalna partnerstva za zapošljavanje-Faza 3” i članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje u Koprivničko-križevačkoj županiji, te pripremiti listu prioritetnih projektnih ideja. Na temelju ove liste će se procijeniti koje projekte treba poduprijeti i pripremiti za apliciranje na fondove dostupne u okviru IPA IV. komponente, budućeg Europskog Socijalnog Fonda i drugih izvora financiranja.

Procjena projektnih ideja je proces koji se sastoji od sljedećih koraka: 

  1. Prikupljanje projektnih ideja do 01. travnja 2011. godine.
  2. Razgovori s predlagateljima projektnih ideja o kvaliteti njihovih ideja općenito, uz uputstva za daljnji razvoj istih – u periodu od 06. do 14. travnja 2011. godine.
  3. Predavanje proširene verzije obrasca za projektne ideje do 15. travnja 2011. godine
  4. Procjena projektnih ideja i priprema liste prioritetnih projekata – do 15. svibnja 2011. godine

Javni poziv u cijelosti možete pogledati OVDJE.

 

 Dražen Ištvanović, Rukovoditelj Odjela analitike, statistike i informatike, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Križevci