Javni poziv za kandidiranje kulturno-turističkih inicijativa i manifestacija a dodjelu potpora iz programa HTZ-a u 2012. godini

Obavještavamo Vas da su na Internet stranici Hrvatske turističke zajednice www.croatia.hr  objavljeni slijedeći javni pozivi :

1.)     Javni poziv za kandidiranje kulturno-turističkih inicijativa za dodjelu potpore iz programa „Potpore kulturno-turističkim inicijativama“ u 2012. godini.

2.)    Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa “Potpore projektima i manifestacijama” u 2012. godini.

   Pozivamo vas da sukladno pravilima i kriterijima utvrđenim Javnim pozivima, svoje kandidature i Zahtjeve dostavite  u ured Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije do 09. ožujka 2012.godine. Po naputku HTZ-a, TZ KKŽ je dužna napraviti selekciju prispjelih prijava (10 za manifestacije i 15 za kulturno-turističke inicijative) i proslijedili ih u HTZ.

   Detaljne informacije, obrasce i upute za prijavu možete pronaći na Internet stranici Hrvatske turističke zajednice  www.croatia.hr

Direktor TU TZ KKŽ :mr.sc. Zdravko Mihevc