Javni poziv za izlaganje na 16. Međunarodnom sajmu poduzetništva «MESAP 2014»

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja,  HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica započeli su s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 16. po redu Međunarodnom sajamu poduzetništva «MESAP 2014» koji će se održati 13., 14 i 15. lipnja 2014. godine u Nedelišću.

Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2014“, organiziran je  pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i središnji je poslovni događaj za poduzetnike i obrtnike u široj regiji koja  uz Hrvatsku  obuhvaća Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Njemačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Italiju.

MESAP izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa.

U okviru «MESAP-a 2014» organizirani su:
• 16. Međunarodni sajam poduzetništva
• 12. Sajam vina i vinarske opreme

te stručni skupovi i kulturno-zabavni sadržaj.

Za sve izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije, troškove izložbenog prostora financirat će organizatori zajedničkog nastupa poduzetnika.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na ovom sajmu da prijave svoje sudjelovanje i izlaganje zaključno do 23. svibnja 2014. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji na broj telefona: 048/621-978.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja