Javni poziv poduzetnicima s područja Koprivničko-križevačke županije za izlaganje na „9. međunarodnom voćarskom sajmu“

Ovogodišnji 9. po redu Međunarodni voćarski sajam održat će se 29. i 30. kolovoza 2014. godine na već tradicionalnoj lokaciji, u prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera u okviru kojeg će se izlagati voće i voćne sadnice, voćne prerađevine, strojevi za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sistemi za skladištenje i čuvanje voća, sistemi za obranu od tuče i sustavi za navodnjavanje, a biti će popraćen i raznim dodatnim sadržajima kao što su okrugli stolovi, prezentacije i izložbe.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača voća i voćnih prerađevina te agrotehnike i pomotehnike s područja Koprivničko-križevačke županije na 9. po redu Međunarodnom voćarskom sajmu. Izlaganje za poduzetnike je besplatno a troškove izlagačkog prostora za izlagače snosit će PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 9. po redu Međunarodnom voćarskom sajmu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: info@pora.com.hr zaključno do 14. kolovoza 2014. godine.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja