Javni poziv poduzetnicima s područja Koprivničko-križevačke županije za izlaganje na 23. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Ovogodišnji 23. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se u periodu od 11. do 13. rujna 2015. godine na Sajamskom prostoru u Gudovcu.
U okviru promocije poduzetništva Koprivničko-križevačke županije, organizatori zajedničkog nastupa poduzetnika 23. jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma: PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica, pozivaju sve zainteresirane poduzetnike, koji žele svoje proizvode izložiti na sajmu da im se jave i prijave svoj izlagački nastup na Sajmu, zaključno do 14. kolovoza 2015. godine.
Jesenski međunarodni bjelovarski sajam poznat je međunarodni, prvenstveno stočarski ali i gospodarsko-obrtnički sajam.
Važan dio Jesenskog sajma je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – Državna stočarska izložba na kojoj će se kao i prošlih godina predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima.
LOREKO – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma će se ponovno održati u istom terminu kao i Jesenski sajam, a koji će svojim sadržajima i ponudom upotpuniti kvalitativnu razinu tradicionalnog Jesenskog sajma.
Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.
Za sve izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije, troškove izložbenog prostora financirat će organizatori zajedničkog nastupa poduzetnika.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja