Javni poziv poduzetnicima s područja Koprivničko-križevačke županije za izlaganje na „12. Međunarodnom voćarskom sajmu“ u Donjem Kraljevcu

Ovogodišnji 12. po redu Međunarodni voćarski sajam održat će se 3. i 4. studenoga 2017. godine u sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu, s naglaskom na mladim poljoprivrednicima i inovacijama u voćarstvu.

Sudionici će imati priliku predstaviti svoje proizvode i prerađevine u sklopu izložbeno-prodajnog dijela Sajam, a program će obogatiti i razni dodatni sadržaji kao što su okrugli stolovi, edukacijski paneli te drugo po redu Međunarodno ocjenjivanje voćnih vina. Novost ovogodišnjeg Sajma je nastup malih proizvođača voćnih i eko piva koji pripremaju prvo ocjenjivanje piva s udjelom voća.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača voća i voćnih prerađevina te agrotehnike i pomotehnike s područja Koprivničko-križevačke županije, a izlaganje na Sajmu za poduzetnike je besplatno.

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 12. Međunarodnom voćarskom sajmu,  da se jave u PORA-u Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: info@pora.com.hr

Prijave se primaju zaključno do 13. listopada 2017. godine.

Prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Služba ureda župana