Izrada web stranice u sklopu projekta KLIK NA DOMAĆE

LAG „PODRAVINA“ u suradnji sa Koprivničko-križevačkom županijom u sklopu projekta „Klik na domaće“ započeo je izradu web-stranice istog naziva kojoj je cilj povezivanje lokalnih proizvođača s kupcima na području LAG-a „PODRAVINA“.

Želja nam je pomoći svim proizvođačima, pružateljima usluga, umjetnicima i svima drugima koji žele nešto ponuditi na tržištu da se što lakše promoviraju i oglašavaju i to u potpunosti besplatno. Stranica će za početak obuhvaćati proizvođače s područja 16 jedinica lokalne samouprave, koje su članice LAG-a a to su sljedeće: Općina Drnje, Grad Đurđevac, Općina Ferdinandovac, Općina Gola, Općina Hlebine, Općina Kalinovac, Općina Kloštar Podravski, Općina Molve, Općina Novigrad Podravski, Općina Novo Virje, Općina Podravske Sesvete, Općina Virje, Općina Koprivnički Ivanec, Općina Koprivnički Bregi, Općina Peteranec i Općina Đelekovec.

Stoga, ukoliko imate voće, povrće, umjetnine, med, grožđe, vino, stočnu hranu, umjetnine i druge domaće proizvode, a koje želite plasirati na tržište putem stranice „Klik na domaće“ molimo Vas da popunite suglasnost o objavi podataka koja se nalazi u privitku te obrazac za prijavu proizvoda koji želite oglašavati koji je također u prilogu ovoga mail-a. Obrazac za prijavu proizvoda, molimo, da popunite za svaki proizvod zasebno.

Isto tako, LAG je uključen u još dva projekta – projekt „Duplo“ (www.dravaportal.eu) i projekt „Finoteka“ ( www.finoteka.com ) kojima je cilj također promocija lokalnih proizvođača. Ukoliko želite da se Vaši podaci objave i na ove dvije stranice molimo Vas da nam to naznačite.

Oglasi na svim stranicama su besplatni. Svi zainteresirani mole se da popunjene obrasce pošalju na mail: lag.podravina@gmail.com ili osobno dostave u prostorije LAG-a.

 LAG Podravina