Izložbom slika nastavljena uspješna suradnja županijske Turističke zajednice i Centra za kulturu Letenye

Zamjenik župana Ivan Pal i direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc prisustvovali su otvorenju izložbe umjetničkih slika članova likovnih sekcija KUD-a Podravka i KUD-a Delovi, koja je održana u Centru za kulturu Letenye u Mađarskoj.

Nastavak je to dugogodišnje uspješne suradnje Turističke zajednice i Centra, kako kroz brojne prekogranične projekte, tako i kroz projekt „Pisanica od srca“ koja je u Letenyu postavljena 2015. godine. Također, prošle je godine tamo otvorena izložba radova s umjetničke kolonije „Alpe Adria srce naive“, projekta na kojemu je Centar za kulturu bio partner, a sufinanciran je sredstvima Saveza Alpe Adria.

Otvorenju izložbe prisustvovali su i predsjednica KUD-a Podravka Vesna Martinjak, predsjednica KUD-a Delovi Štefica Plantić, tajnica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije Zrinka Roksandić, predsjednik likovne sekcije Podravka 72 Alen Gjerek te predsjednica likovno-kreativne sekcije KUD-a Delovi Štefanija Vulić.

Izložba ostaje otvorena do 8. lipnja 2017. godine.

Služba ureda župana