Izabrano vodstvo Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije

Predsjednik Županijske skupštine Damir Felak vodio je konstituirajuću sjednicu Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije, koja je danas održana u prostorijama Županijske uprave. Sjednici je prisustvovala i po ovlaštenju župana pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Ljubica Belobrk Flamaceta sa suradnicima.

Novom je predsjednicom jednoglasno imenovana Renata Glavica, a njezinom zamjenicom Vlatka Grotić-Samaržija.

Novom vodstvu Antikorupcijskog povjerenstva čestitke je uputio i zamjenik župana Ratimir Ljubić, izrazivši želju za daljnjom konstruktivnom suradnjom i pohvalivši Povjerenstvo što u svom radu nastoji ohrabrivati građane na uočavanje, prijavljivanje i sprečavanje korupcije. Posebno je istaknuo važnost natječaja za školarce „Moja županija bez korupcije“ koji se provodi već nekoliko godina i kojim se nastoji razviti svijest o važnosti uloge građana i osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Predsjednica Glavica zahvalila je članovima na ukazanom povjerenju, kao i Županijskoj skupštini te Koprivničko-križevačkoj županiji na podršci i pomoći.

U nastavku sjednice predstavljeni su akti Koprivničko-križevačke županije vezani uz rad Antikorupcijskog povjerenstva, kao što je Akcijski plan suzbijanja korupcije u Koprivničko – križevačkoj županiji, a članovi su razgovarali i o aktivnostima za naredno razdoblje.

Ostali članovi Antikorupcijskog povjerenstva su Željko Pintar, Sandra Sinjeri i Tomislav Golubić.

 

Služba ureda župana