Izabrano novo vodstvo Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije

U klijeti Branka Šimunića u Rasinji, uz domaćinstvo Udruge vinogradara i vinara „Soviljnjak“, u petak 7. srpnja održana je izborna Skupština Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije, na kojoj je zamjenik župana Darko Sobota, ujedno i dosadašnji predsjednik Zajednice, podnio izvješća o radu te se članovima Skupštine zahvalio na uspješnoj suradnji i postignutim rezultatima.

Skupštini je prisustvovalo 92 od 93 člana koji su jednoglasno podržali sva podnesena izvješća, prihvatili planove za predstojeće razdoblje te u Zajednicu udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije primili i četrnaestog člana – Udrugu vinogradara i vinara Sv. Martin Kalnik.

Članovi su jednoglasno izabrali i novo vodstvo Zajednice na mandat od dvije godine. Goran Kostanjevec novi je predsjednik Zajednice, dok su za potpredsjednike izabrani Denis Maksić iz Udruge “Bilikum” iz Križevaca te Marijanko Ređep iz Udruge vinara, vinogradara i voćara Đurđevac. Također su izabrani i članovi ostalih tijela Zajednice, koja će se konstituirati narednih dana.

Skupštini su, uz brojne druge uzvanike i goste, prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke županije Marijan Štimac, načelnica općine Hlebine Božica Trnski, načelnica općine Đelekovec Štefica Sirutka, Krešimir Blažek ispred Županijske turističke zajednice te Suzana Operman ispred HGK ŽK Koprivnica.

Služba ureda župana