Humanitarni koncert MOBILNI=UKLJUČENI

U petak, 4. ožujka 2016. godine u 18 sati u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici održati će se Humanitarni koncert MOBILNI = UKLJUČENI.
Organizatori upućuju poziv svima da svojim dolaskom podrže ovu humanitarnu akciju i uživaju u posebnom glazbenom događaju.

Županijska Udruga uzorne seoske žene i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova u dogovoru s Udrugom osoba s invaliditetom “Bolje sutra” organiziraju akciju, kojom će se prikupljati financijska sredstva za kupnju podizne rampe za potrebe osoba s invaliditetom na području cijele Koprivničko-križevačke županije. U okviru humanitarne akcije upriličen je i ovaj koncert.

Na koncertu će nastupiti: Mirko Švenda Žiga, Miroslav Evačić, Franjo Barić, Romana Pavliša, TS Dangube, Cure iz centra, Ženska klapa Viva i DIF Koprivnički Ivanec.

Ulaznice u obliku donacije će se prodavati na ulazu u dvoranu po cijeni od 30 kuna, a moći će se dati i dobrovoljni prilog. Organizatori također pozivaju građane i pravne osobe da se pridruže i podrže ovu akciju uplatom sredstava – donacija na žiro-račun posebno otvoren za ovu nakanu IBAN HR9724020061500039941

Ovim koncertom na poseban način obilježiti će se i Međunarodni dan žena.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije