Humanitarna akcija „1 kilometar=1 euro“ za odjel pedijatrije

Humanitarni biciklistički maraton je planiran u okviru Međunarodnog vojnog hodočašća u Czestochowi kojom prilikom će se odvoziti cca 1600 kilometara

U petak, 8. kolovoza 2014. godine na Zrinskom trgu u Koprivnici zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, ravnatelj Opće Bolnice dr. Tomislav Bardek Petar Stapar zajedno sa predstavnicima Grada Koprivnice uputili su riječi podrške Zoranu Zlataru i Martini Zlatar kojikreću na humanitarnu vožnju biciklima iz Koprivnice do poljskog grada Czestochowa i natrag.

Regionalni klub IPA Koprivnica koji djeluje na području Koprivničko-križevačke županije čiji su članovi kako aktivni tako i umirovljeni zaposlenici PU Koprivničko-križevačke, organizira humanitarnu akciju za kupnju nužno potrebne opreme Odjel Pedijatrije Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica pod nazivom: „1 KILOMETAR = 1 EURO”.

U akciji sudjeluje koprivnički policajac Zoran Zlatar zajedno sa petnaestogodišnjom kćerkom Martinom. Humanitarni biciklistički maraton je planiran u okviru Međunarodnog vojnog hodočašća u Czestochowi kojom prilikom će se odvoziti cca 1600 kilometara.

Svi zainteresirani mogu dati financijsku potporu ovom projektu kroz financiranje kilometara od Koprivnice do Czestohowe i natrag, a do sada je prikupljeno oko 16 tisuća kuna.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.