Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika dodijelilo nagrade „Menadžer 2016.“ gospodarstvenicima iz Koprivničko-križevačke županije

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika dodijelilo je strukovne nagrade i priznanja pod nazivom „Menadžer 2016.“, a svečanoj dodijeli prisustvovao je župan Darko Koren.

Ukupno je nagrađeno 17 najboljih hrvatskih gospodarstvenika u devet različitih kategorija među kojima su i dva gospodarstvenika iz Koprivničko-križevačke županije.

Nagrada za životno djelo uručena je Mirku Habijanecu, predsjedniku Uprave tvrtke Radnik d.d. Križevci ujedno i predsjedniku Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica dok je nagrada za poduzetnika godine dodijeljena predsjedniku Uprave tvrtke Rasco d.o.o. Ivanu Franičeviću iz Kalinovca.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika ove nagrade dodjeljuje na kraju svake poslovne godine najuspješnijim hrvatskim gospodarstvenicima i to u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih poduzeća, a ove godine ukupno je nagrađeno 17 najboljih hrvatskih gospodarstvenika u devet različitih kategorija.

Nagrade se dodjeljuju na temelju dokumentiranih bilanci uspjeha i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja poput rasta izvoza, broja novootvorenih ili sačuvanih radnih mjesta, fizičkog opsega poslovanja i drugih pokazatelja.

Služba ureda župana

Izvor slika: http://www.croma.hr/