Hrvatska turistička zajednica nastavlja s financiranjem projekata i manifestacija

Hrvatska turistička zajednica i ove godine će financijski podržati određeni broj različitih turističkih, zabavnih, športskih projekata i manifestacija kojima se evocira povijest i tradicija, a koji doprinose obogaćivanju turističke ponude Hrvatske.

Uz gore navedene projekte, Hrvatska turistička zajednica ujedno će financijski podržati određen broj različitih kulturno-turističkih inicijativa kojima se podiže standard interpretacije, opremljenosti i kvalitete kulturno-turističkih proizvoda, a koji doprinose stvaranju novih suvremenih kulturno-turističkih proizvoda, koji obogaćuju ponudu Hrvatske.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije zaprimila je sveukupno 23 prijave od strane Turističkih zajednica, udruga i drugih subjekata koji djeluju na području Koprivničko-križevačke županije, od čega 15 prijava projekta i manifestacije i 8 prijava kulturno-turističkih inicijativa, te ih uz punu podršku proslijedila u Hrvatsku turističku zajednicu.

Ukupna vrijednost prijavljenih projekata je 4.775.234,00 kuna.

U Turističkoj zajednici Koprivničko-križevačke županije nadaju se da će Hrvatska turistička zajednica prepoznati kvalitetu prijavljenih projekata te ih sufinancirati, što bi imalo pozitivan učinak na turistički razvoj Županije.

 

Popis prijava projekata i manifestacija za sufinanciranje u 2009. godini

Popis prijava kulturno-turističkih inicijativa za sufinanciranje u 2009. godini