Gradsko komunalno poduzeće „Komunalac” proslavilo 58. rođendan

Gradsko komunalno poduzeće „Komunalac” obilježio je 58. godinu svog postojanja i rada, a tom su prilikom brojnim gostima i uzvanicima predstavljeni novi strojevi poduzeća.

Proslavi je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat Pavlic, a na samom početku prisutnima se obratila Stručna referentica za marketing i odnose s javnošću Petra Bijač zahvalivši svima na dolasku.
IMG_4796mPredsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb prisutnima je predstavila projekte koje je poduzeće tijekom godine realiziralo kao i one koje tek planira realizirati u nadolazećem razdoblju. Prilikom svog obraćanja upoznala je prisutne i s novim strojevima poduzeća „Komunalac“, odnosno novim specijalnim kamionom ROLO navlakačem te Mega električnim vozilom nakon čega su svi prisutni krenuli u obilazak tih strojeva.

Inače, ROLO navlakač je teretno vozilo s dizalicom koji služi za pražnjenje zelenih otoka, sakupljanje glomaznog otpada te velikih grana, a Mega električno vozilo je vozilo za pražnjenje prigradskih malih kanti, posebice po dječjim igralištima.

Služba ureda župana