Zamjenik Ljubić na proslavi Dana Škole Osnovne škola Sidonije Rubido-Erdödy

Bogatim kulturno-umjetničkim programom koji su pripremali školarci i njihovi mentori, Osnovna škola Sidonije Rubido-Erdödy proslavila je u petak 14. lipnja Dan škole i posljednji dan nastave u ovoj školskoj godini. Danu škole prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji se obratio učenicima, nastavnicima i roditeljima čestitavši Dan škole i na rezultatima koje su postigli tijekom godine.

„Nadam se da ćete se dobro odmoriti na praznicima i da će vas po povratku dočekati obnovljeno krovište škole čiju će rekonstrukciju uz Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancirati i Koprivničko-križevačka županija. Jednak razvoj svih naših krajeva na području županije naš je prioritet i Županijska uprava čini sve kako bi to provela u djelo. Vjerujem da ćete i dalje postizati odlične rezultate, a mi smo tu da vas podržimo“, kazao je zamjneik Ljubić.

Proslavi Dana škole prisustvovali su i načelnik Općine Gornja Rijeka Darko Fištrović, ravnatelj škole  Darko Zvonar, članovi Općinksog vijeća, nastavnici, učenici, roditelji te drugi uzvanici.

Služba ureda župana