Gimnazija Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac proslavila 55. rođendan

Potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić te zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicima prošlog su vikenda prisustvovali svečanoj proslavi 55. obljetnice Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu.

Zamjenik Ljubić u svom je govoru istaknuo kako se Gimnazija ističe kvalitetom i programima iz društvenih te prirodoslovnih područja te kako je obrazovni kamen temeljac ovog dijela Županije. Ujedno je čestitao svim učenicima i zaposlenicima te ravnateljici Nevenki Lončar  55. rođendan u ime osnivača te im je poželio mnogo uspjeha u radu, uz podršku Županije kojoj je obrazovanje na vrhu liste prioriteta djelovanja.

Ravnateljica Lončar naglasila je kako je povijest ove ustanove duga i bogata te kako je 2750 maturanata završilo Gimnaziju tijekom njezina postojanja te danas rade kao vrhunski stručnjaci u svojim područjima.

Učenici i profesori pripremili su bogat kulturno – umjetnički program, a prigodnim su se riječima obratili i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči te saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Đurđevac